ERGENÇ HEMŞİRELERİ VE EBELERİ UNUTMADI

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç, hastanede görev yapan hemşire ve ebelere çiçek sunarak günlerini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2023 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2023 13:02
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç, Hemşireler ve Ebeler Günü dolayısıyla hastanede görev yapan hemşirelerle bir araya geldi. Başhekim Ergenç, hemşirelere çiçek sunarak teşekkür etti.

Başhekim Ergenç, hemşireliğin sağlıkta kaliteli hizmet sunumunda çok önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirterek, “Hemşirelerimiz, hastalarımızın iyileşmesinde ve sağlıklarının korunmasında büyük bir rol oynuyorlar. Hemşirelerimiz, mesleklerini fedakârca ve özverili bir şekilde icra ediyorlar. Özellikle pandemi sürecinde hemşirelerimizin gösterdiği gayret ve performans takdire şayandır. Bizler de hastane yönetimi olarak hemşirelerimizin her zaman yanındayız ve destekliyoruz” dedi.

Başhekim Ergenç, hemşirelerin bir gün değil her gün değerli olduğunu vurgulayarak, “Hemşirelerimiz bizim için çok kıymetli. Onlarla birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutluyor, sağlık ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hemşireler de Başhekim Ergenç’e ziyaretinden ve çiçeklerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine verilen değerin motivasyonlarını artırdığını ifade etti.