ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİNDE GÖRKEMLİ FİNAL

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Spor Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Yalova Çocuk Oyunları Şenliği finalleri gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 00:03
https://www.yalovahayat.com/

İlkokul düzeyinde bedensel, duygusal ve sosyal gelişime destek vermek ve bu yaş çocukların oyunla ve sporla erken yaşta buluşmasını sağlamak amacıyla 90. Yıl Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen final oyunlarına İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin ile protokol üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katılım sağladı. Final programının açılışını gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe konuşmasında, “Oyunun çocuğun öğrenmesindeki ve sistemli bir süreç yürütmesini sağlamasındaki önemini hepimiz biliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Akmeşe; plânlaması Ekim ayında başlayan bu süreçte tüm öğrencilere oyunların tanıtımının uygulamalı olarak yapıldığını ve ziyaret edilen 20 okulda 7920 öğrenciye oyunların oynatıldığını söyledi. 

Dereceye giren okulların ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin tarafından verildi.

Dereceye giren okullar şu şekilde sıralandı:

4. Sınıflar Sıralaması

1. Elmalık Salim Delen İlkokulu

2. Ziya Gökalp İlkokulu

3. Gaziosmanpaşa İlkokulu

4. 700. Yıl Osmangazi İlkokulu

3. Sınıflar Sıralaması

1. Bahçelievler İlkokulu

2. Gaziosmanpaşa İlkokulu

3. 19 Temmuz İlkokulu

4. 700. Yıl Osmangazi İlkokulu

2. Sınıflar Sıralaması

1. Gaziosmanpaşa İlkokulu

2. Hüseyin Alkaş İlkokulu

3. Ziya Gökalp İlkokulu

4. Mevlana İlkokulu

1. Sınıflar Sıralaması

1. Ziya Gökalp İlkokulu

2. Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

3. Gaziosmanpaşa İlkokulu

4. Bahçelievler İlkokulu

HABERHilal Baldemir