
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette; ilçe yöneticileri, Kadın Kolları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri de hazır bulundu.
Burada Muhtar İsmail Sevinç ve Gacıklı vatandaşlar ile sohbet eden heyet, aynı zamanda da öneri ve talepleri dinleyerek not etti.
Muhtar Sevinç, köyde yaşanan sıkıntılar hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, vatandaşlarda fikirlerini dile getirdi.
CHP Heyeti, daha aydınlık yarınlar için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, misafirperverliklerinden dolayı Muhtar Sevinç ve köy halkına teşekkürlerini iletti.
Gacık ziyareti sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden önemli açıklamalarda bulunan CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Köylümüz, üreticimiz; alın terinin karşılığını alamamaktan, yüksek mazot ve gübre fiyatlarından dertli. Bu ülkenin gerçek kahramanları toprağı işleyen, üretimden vazgeçmeyen köylülerimizdir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; üreticimizin alın teri korunacak, çiftçimizin yükü hafifleyecek, köylümüz yeniden gülümseyecek! Emeğin, üretimin ve alın terinin yanında olmaya devam edeceğiz.’’
Murat Can Aytemur