
AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından yerel yönetim dinamiklerini güçlendirmek, teşkilat içi koordinasyonu artırmak ve ilçelerde yürütülen yatırımları yerinde analiz etmek amacıyla düzenlenen istişare mekanizmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, kentin turizm ve vizyon ilçelerinden biri olan Armutlu’da, AK Parti Armutlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı geniş bir katılımla organize edildi. Teşkilat üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği koordinasyon zirvesinde, ilçenin geleceğine yön verecek makro projeler ve saha çalışmaları enine boyuna masaya yatırıldı.
Armutlu İlçe Başkanı Samet Yenitürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen genişletilmiş danışma meclisi toplantısına AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Demirtaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilek İntepe ve çok sayıda kademe yöneticisi ile parti mensupları katıldı. Toplantıda ilk olarak Armutlu Belediyesi bünyesinde ilçeye kazandırılan ve planlama aşamasında olan altyapı, üstyapı, sosyal belediyecilik ve turizm yatırımları hakkında kapsamlı sunumlar yapıldı. Ardından İl Başkanı Umut Güçlü, söz almak isteyen tüm teşkilat mensuplarını tek tek dinleyerek talep, öneri ve mahalle koordinasyon raporlarını not aldı.
Toplantının kapanış bölümünde birlik, beraberlik ve kararlılık mesajları veren AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, "Bugün burada, ak kadrolarımızla birlikte Armutlu’muzun yarınlarını inşa edecek çok verimli bir istişare ve danışma meclisi toplantısını icra ettik. Bizim temel şiarımız milletimize hizmet, kentimize kalıcı yatırımlar kazandırmaktır. Armutlu ilçemizde bugüne kadar belediyemiz ve merkezi hükümetimizin destekleriyle çok önemli projeleri hayata geçirdik. Buradan tüm teşkilatımıza ve Armutlu halkına açıkça müjdeliyorum; ilçemizde hizmet ve yatırım odaklı çalışmalarımız hiçbir kesintiye uğramadan, aksine daha da güçlenerek hız kesmeden sürdürülecektir. Birlik ve dayanışma içinde, omuz omuza vererek koordinasyonumuzu tahkim edecek, ilçemizi cazibe merkezi yapacak adımları kararlılıkla atacağız. Bizleri bugün teşkilatımızla son derece samimi bir atmosferde bir araya getiren, bu güzel organizasyona öncülük eden Armutlu İlçe Başkanımız Samet Yenitürk’e, Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a ve salonu dolduran tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum." dedi.