Başkan Yasemin Fazlaca, Deniz Efe Güngör’ün sünnet cemiyetine katıldı

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ilçede düzenlenen anlamlı bir etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Fazlaca, Deniz Efe Güngör’ün sünnet cemiyetine katılarak aileyi bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2025 02:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2025 02:54

Sünnet cemiyetine katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Fazlaca, “Bugün değerli evladımız Deniz Efe Güngör’ün sünnet cemiyetine katılmanın gururunu yaşadık” ifadelerini kullandı. Etkinlik, Altınova halkının yoğun katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşti.

DENİZ EFE’YE SAĞLIKLI VE MUTLU BİR GELECEK DİLEĞİ

Sünnet töreninde Güngör ailesine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Fazlaca, küçük Deniz Efe’ye de hitaben duygusal bir mesaj verdi. “Yavrumuza sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyoruz” dedi. Deniz Efe Güngör, bu özel günde kendisini yalnız bırakmayan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya teşekkürlerini iletti.

Mehmet Mirzacan Baran