Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova'da TUFAG coşkusu yaşandı

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG), farklı ülkelerden gelen dansçılar ile birlikte, Altınova’da renkli anlara sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 06:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 06:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
Altınova'da TUFAG coşkusu yaşandı

2 ve 7 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 37.Uluslararası Halk Dansları Festivali, Yalova’da coşku dolu anlar yaşattı. TUFAG, Her sene olduğu gibi bu senede, Yalova genelinde gerçekleştirdiği programlarla büyük beğeni topladı. Festival kapsamında gerçekleştirilen programlar son olarak Altınova’da devam etti. Burada, 9 ülkeden gelen çok sayıda dansçı ile birlikte Altınovalı vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatıldı. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’da gösterileri yakından izleyen isimler arasında yer aldı.

Yoğun katılım sağlandı

Altınovalılar burada, farklı ülkelerin kültürlerini ve danslarını yakından tanıma fırsatı yakaladı. TUFAG’ın düzenlediği bu özel etkinlik, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı ve festivalin en ilgi çeken programlarından biri oldu. Bu etkinlikler, Yalova’nın kültürel zenginliğini ve turizm potansiyelini ön plana çıkarırken aynı zamanda da eğlenceli ve renkli anlara sahne oldu.

Bu etkinlik, Yalova'nın kültürel ve turistik potansiyelini ön plana çıkaran önemli bir adım oldu ve katılımcı ülkeler arasında kültürel alışverişin ve anlayışın güçlenmesine de önemli oranda katkı sağladı.

‘’Teşekkürler’’

Başkan Fazlaca gerçekleştirilen etkinlikten sonra kısa bir açıklamada bulundu ve TUFAG ekibine teşekkürlerini iletti. Fazlaca sözlerinde, ‘’Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG)'ı ilçemizde ağırladık. Birbirinden farklı ülkelerin sergilediği halk dansları izleyenleri mest etti, teşekkürler TUFAG’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.